AK Parti Milletvekili Salih Koca, “Kuzey Çevreyolu için projeleri tamamlandı. 2017 yılı içinde yapılması için gayret gösteriyoruz” dedi.
Kuzey ve Güney çevreyolu hakkında bilgi veren AK Parti Milletvekili Salih Koca kuzey çevreyolunu 200 km’ye düşürecek çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. AK Parti Milletvekili Salih Koca Sarıcakaya’da yapılan açılışlarda gündeme gelen yol yapım çalışmaları hakkında bilgi vererek 2023 hedefleri kapsamında kuzey çevreyolunu 2017 yılı içinde yapılması için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Koca, “Sivrihisar-İnegöl ve Bursa istikametini kapsayan 200 km’lik yol çalışmaları konusunda görüşmeler yapıldı. Alt belediyelerle yapılan görüşmeler neticesinde yol geçecek yerlerle ilgili çalışmalar yapılıyor. Bilindiği gibi 2023 hedefleri kapsamında yapılan çalışmalar, Kuzey Çevreyolu için projeleri tamamlandı. 2017 yılı içinde yapılması için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.
Milletvekili Koca ayrıca Güney Çevreyolu içinde değerlendirmelerde bulunarak, “Seyitgazi, Kütahya, Afyon yolunu Çukurhisar’a bağlamak için oluşturulan proje içinde çalışmalar yapılıyor. Ancak bu yol çalışmaları ise henüz yatırım kapsamına alınmış değil. Şayet Güney Çevreyolu yapılmış olursa 50 km’lik yol ilavesi içi 200 Milyon TL’lik yatırım yapılmış olacak” dedi.
şehir gazetesi
|